Tortul „Ana” de la Cofetaria Ana :)

Grea alegerea unui tort pentru a sarbatori Sf Ioan! Dupa un periplu destul de lung prin Piata Romana, caci deh, trebuia sa luam delicatesa dintr-un loc cat mai aproape de munca, am rasuflat usurati. Alegerea finala: cofetaria Ana.

Precizez de la bun inceput ca nu sunt sub nicio forma fanul lui George Copos, detinatorul lantului de cofetarii Ana. Mai mult, daca mi-ar fi spus cineva ca voi ajunge sa cumpar de la Ana, i-as fi zis ca e nebun. Sub nicio forma nu vroiam sa-l imbogatesc pe Copos. Dar…nebanuite sunt caile Domnului.

Am ajuns la Agapitos. Pretul de pornire pt un kilogram de tort: 71 lei. 71 lei???wtf? ce primesc de banii astia? No way, Jose!

Am gasit o alta cofetarie, in apropiere de metrou. Pret kilogram tort: 50 lei. Tot prea mult, plus ca nu mi-au placut cum aratau

Finally, mi-am calcat pe orgoliu si am intrat la Ana. Pret ok, aspect ok, am zis, hai sa incercam (eu si un alt coleg Ioan). Ne-am stabilit asupra unui tip si am dat comanda. Tortul se numea Ana, la fel si cofetaria, ne-am zis ca am dat lovitura:))

Impresii dupa degustare: tortul a fost super bun ca si continut. Usor gust de negresa (prajitura, nu femeie:)), cu frisca buna, alune pe margine, o bunatate.

Si uite asa, am mancat si un tort bun si l-am imbogatzit si pe tipul ala strans la punga…Din discutiile cu colegii, am auzit ca au si alte produse foarte bune. Cu siguranta, voi mai trece pe acolo 😉

A mai cumparat cineva de la copos? 😀

7 Responses to Tortul „Ana” de la Cofetaria Ana :)

  1. anca spune:

    n-am cumparat, dar am o sclipire:). Ar trebui sa iti faca reducere ca i-ai facut reclama si inca una buna.;)

  2. Giorgi spune:

    La multi ani!!!! (again ;)))

    cei 71 lei/kg sunt justificati la Agapitos, believe me!!!

  3. Nego spune:

    Tot ce e posibil:). Am mancat tort si de la Agapitos, bun, nimic de zis, dar mi se pare ca prea jupoaie pielea de pe om. Si uite ca am putut manca un tort bun si cu mai putini bani. Nu ca asta de la Copos ar fi ieftin, departe de mine acest gand.
    Again, 71 lei pt un kil de tort mi se par exagerat de mult.

  4. SirAndrei spune:

    Da’ la Copos cat era chilu ca nu ai scris ???
    Oricum Aga…pixus este doar o gogoasa. Am mancat si eu de acolo prajitura/prajituri insa nu mi se par pe masura pretului. Justifica probabil spalari de bani ai grecilor in Romania. UUUUUU, ce uracios sunt, dar asta cred ca este adevarul.

    Oricum sunt Anit-Copos !!!
    La capitolul reclama: ceea mai buna cofetarie „LILIANA” Bd Mihalache colt cu Averescu. Best taste !

  5. lenuta italia spune:

    Felicitari pt Vasilica ,Nicoleta si toate fetele ce lucreaza in laborator sant OK

  6. lenuta italia spune:

    aveti cele mai aspectoase si Bunne prajituri

  7. Radu spune:

    pe langa torturile din vitrina cofetaria Ana face niste torturi foarte mishto de mireasa si botez
    Eu am luat de la cofetaria de pe Decebal, aproape de p-ta muncii si toti prietenii au remarcat designul !

Lasă un comentariu